Joopieoo's Life

Een nieuwjaar, een nieuw begin

by on jan.03, 2018, under Joopieoo

Iets wat mijn therapeute mij voorschreef is dingen van me afschrijven. Aangezien niemand deze site meer leest lijkt me dit wel een strak begin. Mocht iemand dit toch lezen veel sterkte.

In juni 2017 ben ik zwaar overspannen geraakt waardoor ik niet meer kon werken. Na hulp van meerdere mensen is het eindelijk gelukt om in 2018 een nieuwe start te maken. Ik sluit 2017 af met de wetenschap dat er mensen zijn die het begrijpen en je steunen als je ziek bent en dat er mensenĀ  zijn die geschapen zijn om alleen zichzelf gelukkig te maken.
Voor de rest ga ik er geen woorden aan vuil maken. Het is toch FUBAR.
Een nieuw jaar is hier en daar ga ik beginnen.
Geen goede voornemens maar wel kop op, schouders recht, een welgemeende lach op mijn gezicht en af en toe een lekkere borrel.

Joop


Leave a Reply

Kijk ook eens hier!

Moet jou link ook hier, mail me dan.

    Stoffig Archief

    Hier vind je de blogjes van de vorige maanden.

    -- Header Code -->