Joopieoo's Life

Joopieoo

Hallo

by on jan.09, 2018, under Joopieoo

Thats me

Leave a Comment more...

Maandag is er weer

by on jan.08, 2018, under Geen categorie, Joopieoo

Vandaag is het maandag, het weekend is niet zo gelopen als gepland. Maar ja dat heb je wel eens. Weinig PS4 gespeeld. Veel bezig geweest met andere onzinnige dingen haha.
Donderdag gesprek bij ppc over re-integratie. Hopelijk kan ik daar volgende week mee beginnen en dan weer fit zijn voor het nieuwe seizoen.
Vanaf volgende week ook weer de spinner afstoffen en gaan.

 

Goed dat was het eerst weer de mattss

Leave a Comment more...

Weekend

by on jan.05, 2018, under Joopieoo

Met het weekend voor de deur, ligt de focus op de PS4. Hopelijk is Destiny 2 wat vrijgeviger met de loot. Afgelopen dagen kerstboom opgeruimd en wat andere dingen opgeruimd.Sinds een paar maanden eindelijk weer naar de paarden geweest, er waren heel veel mensen dus de emoties maar voor mezelf gehouden. Het zou mooi zijn als mijn auto eindelijk het weer eens deed, maar door het beperkte inkomen ligt de prioriteit ergens anders.

Voor nu allemaal een goed weekend en enjoy

Leave a Comment more...

Een nieuwjaar, een nieuw begin

by on jan.03, 2018, under Joopieoo

Iets wat mijn therapeute mij voorschreef is dingen van me afschrijven. Aangezien niemand deze site meer leest lijkt me dit wel een strak begin. Mocht iemand dit toch lezen veel sterkte.

In juni 2017 ben ik zwaar overspannen geraakt waardoor ik niet meer kon werken. Na hulp van meerdere mensen is het eindelijk gelukt om in 2018 een nieuwe start te maken. Ik sluit 2017 af met de wetenschap dat er mensen zijn die het begrijpen en je steunen als je ziek bent en dat er mensenĀ  zijn die geschapen zijn om alleen zichzelf gelukkig te maken.
Voor de rest ga ik er geen woorden aan vuil maken. Het is toch FUBAR.
Een nieuw jaar is hier en daar ga ik beginnen.
Geen goede voornemens maar wel kop op, schouders recht, een welgemeende lach op mijn gezicht en af en toe een lekkere borrel.

Joop

Leave a Comment more...

Kijk ook eens hier!

Moet jou link ook hier, mail me dan.

    Stoffig Archief

    Hier vind je de blogjes van de vorige maanden.

    -- Header Code -->